CLEAN BEE

Politica de confidențialitate

Este foarte importantă siguranța datelor tale pentru noi! Te informăm că respectăm Regulamentul UE 2016/679 pentru protecția datelor și îți confirmăm că datele tale sunt în siguranță cu noi!

Trebuie să știi că atunci când vine vorba de datele tale, ai mai multe drepturi pe care noi le respectăm. Mai jos va informam cum aplicam noi Regulamentul european, raportat la drepturile pe care legea vi le conferă.

Noi colectam aceste date atunci când completezi formularul de contact, la plasarea unei comenzi și la abonarea la newsletter-urile noastre și atunci când aplici pentru un job pe site-ul nostru, cu scopul de a răspunde la solicitarea de oferte, de onora comenzile și de a te menține informat cu promoțiile și articolele postate pe site-ul nostru, dar și pentru a te putea contacta pentru programarea unui interviu în vederea angajării. Aceste date se vor folosi in principal pentru a-ti comunica si de a-ti oferi informații utile pe care le-ai solicitat. Ai oricând opțiunea de a opta pentru ștergerea datelor tale din baza noastră de date. Totuși in cazul in care ești deja clientul nostru, datele personale trebuie păstrate o perioadă minima de timp, conform legii.

Ce date personale colectăm despre dumneavoastră?  –  dreptul la informare

Cu ajutorul site-ului www.cleanbee.ro prelucrăm strict acele date care sunt necesare răspunsului de cerere oferta către solicitanți și informării acestora cu privire la serviciile prestate, termenele de execuție și costurile percepute, dar și pentru a te putea contacta pentru programarea unui interviu în vederea angajării.

Clean Bee colectează prin intermediul site-ului următoarele tipuri de date:

Nume si prenume, email, adresă și număr de telefon.

Datele colectate si stocate prin formularul de contact/de comenzi/abonare la newsletter: nume, prenume, email, adresă, număr de telefon, CV.

Scopul si temeiul juridic al prelucrării datelor:

Datele solicitate sunt necesare pentru a putea răspunde cererilor de ofertă, prin email sau telefonic, pentru a putea onora comenzile și pentru a vă menține informați, dar și pentru a te putea contacta pentru programarea unui interviu în vederea angajării dacă ați solicitat acest lucru. Modalitatea in care se va primi răspunsul va fi stabilita de către reprezentantul Clean Bee.

Cum utilizăm aceste date?

Datele sunt utilizate strict pentru răspunsul la cererile de oferta ale solicitanților, adică furnizarea de informații cu privire la serviciile prestate, termenele de execuție, costurile percepute sau articole și promoții dacă sunteți abonați newsletter-ului nostru. Comunicarea cu dvs. se realizează doar în scop administrativ și informativ, si va fi stabilita de către reprezentantul Clean Bee.

Cui mai distribuim datele?

Datele sunt prelucrate doar de compania PRAGMACENTRIC SRL, cu sediul social pe strada Septimiu Albini nr 129. Datele personale NU sunt distribuite altor entități private pentru a fi folosite.

Securizarea și criptarea datelor

Utilizăm standardele acceptate general în domeniu în ceea ce privește securitatea păstrării datelor, acolo unde este cazul și în ceea ce privește criptarea lor. Vă vom anunța imediat ce descoperim accesarea datelor de persoane neautorizate, dacă va fi cazul!

Cine folosește si are acces la aceste informații?

* Membrii Clean Bee din departamentele: administrative, vânzări, marketing, si dezvoltare IT.

Pe ce durata vor fi stocate datele ?

Datele personale sunt stocate atât timp cat vom considera că sunt utile sau atât timp cât cere legea, dacă nu primim indicații exprese să procedăm altfel, de la tine.

Drepturile  tale sunt:

DREPTUL DE ACCES LA DATELE CU CARACTER PERSONAL

DREPTUL LA RECTIFICARE DATELOR PRELUCRATE

DREPTUL LA OPOZITIE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR

DREPTUL LA STERGEREA DATELOR

DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PRELUCRARII

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

DREPTUL DE A NU FI SUPUS EXCLUSIV PRELUCRARII AUTOMATE/CREARE DE PROFILURI

DREPTUL DE A DEPUNE O PLANGERE LA O AUTORITATE DE SUPRAVEGHERE

Cum ai acces la datele tale?

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis, inclusiv in vederea exercitării drepturilor pe care le ai, menționate in cadrul secțiunii anterioare, ne poți contacta oricând la:

Email: hello@cleanbee.ro

Telefon: 0752380521

Cum pot șterge datele mele personale?

Datele personale pot fi șterse prin expedierea unui email către hello@cleanbee.ro, noi vom înregistra solicitarea dumneavoastră iar datele vor fi șterse definitiv în maxim 15 zile de la primirea solicitării, cu excepția situației când un temei legal ne obligă să procedăm altfel.

Cui mă adresez în cazul în care nu doresc ca datele mele personale sa fie prelucrate?  – dreptul la opoziție

În cazul în care păstrarea datelor dvs. personale în baza de date sau prelucrarea lor vă aduc prejudicii, puteți de asemenea să ne scrieți pe adresa hello@cleanbee.ro și vom lua masurile legale în maxim 15 zile de la primirea solicitării.

Persoana responsabilă cu prelucrarea datelor

Persoana desemnată în cadrul companiei noastre cu prelucrarea datelor cu caracter personal, este  Octavia Fătu. Pentru orice sugestii sau nelămuriri ne puteți scrie pe adresa hello@cleanbee.ro.

Aveți de asemenea dreptul sa vă adresați Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente.

Echipa Clean Bee.